Ελλάδα

Ηράκλειο: Νεκρή η 90χρονη – Στη ΜΕΘ ο γιος της που την μαχαίρωσε

Ασύλληπτη τραγωδία στο Ηράκλειο. Δεν άντεξε η 90χρονη τις 15 μαχαιριές.

Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο, όταν ένας άνδρας μαχαίρωσε άγρια την μητέρα και την δίδυμη αδερφή του μέσα στο σπίτι τους σε συνοικία του Ηρακλείου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, και ενώ είχε μεταφερθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, δεν άντεξε στα βαρύτατα τραύματα της, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στο Cretalive, ο διοικητής του Βενιζελείου. κ. Κώστας Τερζάκης.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο δράστης της τραγικής επίθεσης που φέρεται να έχει ψυχιατρικό ιστορικό και μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε, έχει εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ η κόρη της οικογένειας νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική.

Υπενθυμίζεται πως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το κακό δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού τις χτύπησε πολλές φορές, στη συνέχεια πήγε και ξάπλωσε, μολονότι και ο ίδιος είχε αυτοτραυματιστεί με το μαχαίρι.

Η μητέρα φέρεται να ήταν αυτή που προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τις γυναίκες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ιωάννινα: Περισσότερα από 50 κρούσματα - Συρροή σε βιομηχανία τροφίμων
Έξαρση κρουσμάτων στη Λάρισα
Chevron Right