Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στις Αρχές μετά από αναφορά για εκρηκτικό μηχανισμό στα Δικαστήρια

Μερικές μέρες μετά το περιστατικό με τον παγιδευμένο φάκελο με εκρηκτικά με παραλήπτη μια εφέτη 

Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης μετά από αναφορά για ύποπτο αντικείμενο.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε μεταξύ του ΟΤΕ και του Δικαστικού Μεγάρου πλησίον του χώρου στάθμευσης του Δικηγορικού Συλλόγου.

Αν και μαρτυρίες υπαλλήλων αναφέρουν πως οι αστυνομικοί καλούσαν τον κόσμο να εξέλθει άμεσα από το Μέγαρο, επίσημη εντολή για εκκένωση δεν δόθηκε ποτέ.

Όλοι οι χώροι ελέγχθηκαν εξονυχιστικά από τον ειδικό σκύλο του ΤΕΕΜ ωστόσο δεν εντοπίστηκε το παραμικρό με τις Αρχές να αποχωρούν.

Υπενθυμίζεται πως την ανάληψη ευθύνης για τον παγιδευμένο φάκελο με εκρηκτικά στο Εφετείο Θεσσαλονίκης ανέλαβε η ομάδα «Ένοπλη Αντίσταση». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ σε ισραηλινή βάση
Φορολοταρία Φεβρουαρίου 2024: Έγινε η κλήρωση - Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ
Chevron Right