Ελλάδα

Κηφισιά: Θρήνος για τα θύματα της διπλής δολοφονίας, 17 φορές πυροβόλησε ο αστυνομικός

Κρατείται αστυνομικός, οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του και τη φίλη και συνάδελφο της στην Κάτω Κηφισιά – «Ζήλευε την κόρη μου και τη χτυπούσε», δήλωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας 

Ποινική δίωξη γι’ ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και παράνομη οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τη φίλη και συνάδελφο της, έξω από το σούπερ μάρκετ που δούλευαν τα δύο θύματα, στην Κάτω Κηφισιά.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φέρεται να αποδίδει το έγκλημα σε φόρτισή του εξαιτίας της απόφασης της εν διαστάσει συζύγου του να μεταφέρει τα δύο τους παιδιά στη Θήβα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να έρχεται σε επαφή μαζί τους.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί συνέλλεξαν 17 κάλυκες από το σημείο όπου διεπράχθη η διπλή δολοφονία.

«Ζήλευε την κόρη μου και τη χτυπούσε»

Ο πατέρας της άτυχης εν διαστάσει συζύγου του θύτη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη συμπεριφορά που είχε ο δράστης απέναντι στην κόρη του.

«Είχαν χωρίσει απ’ τα Χριστούγεννα. Όπου πήγαινε το κορίτσι, πήγαινε από κοντά. Τη ζήλευε», είπε αρχικέ. «Πήραν το διαζύγιο αμέσως, τη χτυπούσε κιόλας», συνέχισε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας. «Το μάθαμε από το ίντερνετ και μετά είδαμε έναν δικό μας αστυνομικό, πήρε τηλέφωνο και έμαθε. Εγώ με τη γυναίκα μου αμέσως το καταλάβαμε», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κορονοϊός - Τραμ: Μειώνονται τα δρομολόγια από την Παρασκευή
Μυτιληναίος:  Αύξηση τζίρου 2,25 δισ. ευρώ το 2019
Chevron Right