Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εταιρεία σταματά τη συνεργασία με το ίδρυμά της λόγω «αθέτησης συμβατικών υποχρεώσεων»

Η ανακοίνωση με τις αιχμές κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Την αποχώρησή της από τη συνεργασία της με το Ioanna Paliospirou Foundation (IPF), ανακοίνωσε η EnableGood λόγω, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «αθέτησης συμβατικών υποχρεώσεων εκ μέρους της κ. Ιωάννας Παλιοσπύρου».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανακοίνωσε τη δημιουργία του Ioanna Paliospirou Foundation, ενός ιδρύματος για εγκαυματίες, από το σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι.

«H EnableGood βάσει συμβασιακής σχέσης υπήρξε σύμβουλος σύστασης, στρατηγικής και επικοινωνίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος […] Η προσφορά των προαναφερθέντων υπηρεσιών από πλευράς EnableGood, δεν συμπεριελάμβαναν χρηματική αμοιβή, αλλά βασίζονταν στην επικοινωνία και προβολή του συγκεκριμένου έργου, αλλά και της διαδικασίας υλοποίησης του στο ευρύ κοινό από την κ. Ιωάννα Παλιοσπύρου, συμφωνηθέντα τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν από πλευράς της», αναφέρει η ανακοίνωση.

H Ελπίδα Βασιλειάδου Founder & CEO της EnableGood μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Πιστεύουμε στις αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες που τιμούν και επικοινωνούν σωστά το έργο μας, ειδικά όταν αυτό προσφέρεται αφιλοκερδώς και με αγάπη. Πιστεύουμε στην αξία του προσωπικού παραδείγματος, αλλά όταν αυτή διακυβεύεται, παύουμε να είμαστε συνοδοιπόροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ηλιόπουλος: Η πολιτική Μητσοτάκη βουλιάζει τη χώρα στην αδικία
Wood: H Mytilineos είναι «πιο ισχυρή από ποτέ»
Chevron Right