Ποτάμια οι δρόμοι στην Ηλεία, ζημιές στη Ζάκυνθο και καταρρακτώδεις βροχές στην Αττική έφερε η νέα κακοκαιρία που βρίσκεται αυτή την ώρα πάνω από την Ελλάδα.
Δείτε live την πορεία της:
Θυελλώδεις άνεμοι στην Κέρκυρα
Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από τα ξημερώματα την Κέρκυρα με θυελλώδεις ανέμους, της τάξεως των 7-8 μποφόρ να πνέουν στο νησί, ενώ κατά τόπους σημειώνονται σποραδικές καταιγίδες.
Από την κακοκαιρία έχουν προκληθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο από σπασμένα κλαδιά δέντρων, ενώ μέχρι αυτή την ώρα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για δέκα κοπές δέντρων, κυρίως στην Κεντρική Κέρκυρα.
Στην Ηλεία μαθητές δημοτικού απεγκλωβίστηκαν με τρακτέρ
Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής και η Ηλεία με πολλές περιοχές να έχουν πλημμυρίσει.
Στη Βάρδα εκκενώθηκαν προληπτικά το νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός, ενώ στο Βαρθολομιό χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής αλλά και ενός τρακτέρ προκειμένου να απεγκλωβιστούν μαθητές δημοτικού σχολείου με τους γύρω δρόμους να θυμίζουν ποτάμια και τους γονείς να μην μπορούν να προσεγγίσουν.
Η κακοκαιρία «χτυπά» την Αττική
Έντονη βροχόπτωση πέφτει στην Αθήνα την τελευταία ώρα. Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική.