Αυξήθηκαν σε 16 τα θύματα του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς, κατέληξε ένας 64χρονος άνδρας, οποίος νοσηλευόταν -όντας διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας- έχοντας προσβληθεί από τον SARS-CoV-2.
Ο άτυχος συμπατριώτης μας, φέρεται ν’ άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής 22 Μαρτίου. Μάλιστα, αναφέρεται πως μολύνθηκε από τη σύζυγό του, η οποία είχε συμμετάσχει στην εκδρομή στους Αγίους Τόπους, απ’ όπως πρωτοήλθε ο κορονοϊός στην χώρα μας.
Ο 64χρονος νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα εδώ και 11 ημέρες και μάλιστα οι γιατροί του χορηγούσαν και αντιιικά φάρμακα που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του Έμπολα, στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να τον κρατήσουν ζωντανό.
Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα
Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market
Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω
Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα