Μεγάλη είναι η καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο του ΕΒΕΑ στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η κάμερα του ThessToday αποτυπώνει τα σημάδια της κατατροφής.
Δείτε τα νέα βίντεο και τις φωτογραφίες μέσα από την πολυκατοικία που κάηκε.
Παντού αποκαΐδια και καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι φλόγες.
Σύμφωνα με τον υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος, Μάριο Αποστολίδη, η φωτιά εκδηλώθηκε στον ακάλυπτο ανάμεσα σε τρία κτήρια.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αναφορές για τουλάχιστον πέντε τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Από αυτούς, δύο άνδρες 25 και 30 ετών, διακομίστηκαν διασωληνωμένοι στο«Παπανικολάου».
Όπως μετέδωσε το τοπικό μέσο Thesstoday, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από το σημείο συνολικά 44 άτομα ανάμεσά τους και παιδιά.
Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς συνεχίζεται. Κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβεστικά οχήματα με 40 άνδρες. Λόγω του περιστατικού, απομακρύνθηκαν άμεσα όλοι όσοι βρίσκονταν στην αγορά του Καπανίου και τα γύρω σημεία.