Ελλάδα

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στη δυτική Αττική

Τρία άτομα, δύο άνδρες ηλικίας 29 και 31 ετών, καθώς και μια γυναίκα 30 ετών, συνελήφθησαν σε ειδική επιχείρηση της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο της δράσης της για τον εντοπισμό και τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε δύο οικίες στον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

– Στην οικία στον Ασπρόπυργο: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.932 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 141 γραμμαρίων, πιστόλι, κυνηγετική καραμπίνα, πλήθος φυσιγγίων και καλύκων, το χρηματικό ποσό των 3.360 ευρώ και αστυνομική ράβδος.

– Στην οικία στην Ελευσίνα: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 28,7 γραμμαρίων, 2 πιστόλια κρότου, κυνηγετική καραμπίνα, πλήθος φυσιγγίων, 2 μαχαίρια και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΕΒΕΑ - ΕΥ: Οι οικογενειακές επιχειρήσεις πρέπει να αλλάξουν μοντέλο Διοίκησης για να πετύχουν εξαγωγές
Πότε θα γίνει η περιοδεία Τσίπρα στην Άρτα
Chevron Right