Ελλάδα

Πρώτος νεκρός από κορονοϊό στην Κρήτη, στους 22 στην Ελλάδα

Ακόμα ένας νεκρός προστίθεται στη λίστα των θυμάτων από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς ένας Γερμανός καθηγητής έχασε τη ζωή του στην Κρήτη. Είναι ο πρώτος νεκρός στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το flashnews.gr πρόκειται για τον Γερμανό καθηγητή που είχε διαγνωστεί με τον κορονοϊό στις 12 Μαρτίου. Εισήχθη στο νοσοκομείο μια εβδομάδα μετά και στις 21 Μαρτίου μπήκε στην εντατική. Αν και τις τελευταίες δύο μέρες παρουσίασε βελτίωση σήμερα κατέληξε.

Ο Γερμανός καθηγητής βρισκόταν στο Ηράκλειο όπου δίδασκε σε σεμινάριο μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Νωρίτερα, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που νοσηλευόταν εκεί, έφυγε από τη ζωή.

«Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Στην Ξάνθη έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια.

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market 

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κορονοϊός: Ο Πουτιν ζητά από τους Ρώσους να μείνουν στα σπίτια τους
Κορονοϊός στη Γερμανία: Η Bundestag αποφάσισε νέο δανεισμό ύψους 156 δισεκατομμυρίων
Chevron Right