Ελλάδα

Αχαΐα: Έπαθε εγκεφαλικό ενώ οδηγούσε και έπεσε στον γκρεμό

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αχαΐα, με νεκρό έναν 77χρονο επιχειρηματία. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγός του.

Ένας 77χρονος άνδρας οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Φτέρης-Αιγίου στην Αχαΐα, όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε στον γκρεμό. Ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η σύζυγός του ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με το pelop.gr, για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα, στήθηκε επιχείρηση από τέσσερα μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον υποπυραγό Γιάννη Κυριακόπουλο.

Τραυματισμένη διατηρώντας τις αισθήσεις της ανασύρθηκε η σύζυγός του που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού, πιθανόν υπέστη εγκεφαλικό. Σύμφωνα, με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγός του φέρεται να δήλωσε στις Αρχές, ότι πριν το τροχαίο μιλούσε στον άνδρα της αλλά, εκείνος δεν ανταποκρινόταν.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Χαρίτσης: Στις ΗΠΑ ερευνούν τη χειραγώγηση της αγοράς και εδώ «παρακολουθούν» τις εξελίξεις
Θεσσαλονίκη: Ρακοσυλλέκτης καταγγέλλει ότι του έκλεψαν τσάντα με 315.000 ευρώ
Chevron Right