Τους 20 πόντους έφτασε το χιόνι στις ορεινές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, αν και βρισκόμαστε στα μέσα Μαρτίου, και σε υψόμετρο πάνω από 800 μέτρα, χωρίς να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις μετακινήσεις στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο.
Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης εφιστά την προσοχή των οδηγών στις μετακινήσεις τους, ενώ η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή και στα πεδινά της Περιφέρειας Τρικάλων.
Ανοιξιάτικο χιόνι στην Ελάτη:
Νεραϊδοχώρι Τρικάλων:
Χιόνισε και στην Καρδίτσα
Μέχρι τα 15 εκατοστά έχει φτάσει το χιόνι στα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Νούσιο σε δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ να εφιστά την προσοχή των οδηγών κατά τις μετακινήσεις τους στα σημεία που υπάρχει χιόνι.
Ο ίδιος τονίζει πως δεν υπάρχουν προβλήματα στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, ενώ πτωτικά κινείται κι η θερμοκρασία στην Π.Ε. Καρδίτσας. Έξι μηχανήματα της Π.Ε. Καρδίτσας επιχειρούν σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο και όλοι οι δρόμοι είναι καθαροί.
Αλλά και στη Λάρισα ξύπνησαν με πολύ κρύο με το θερμόμετρο να δείχνει -2 βαθμούς Κελσίου.