Έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο Χρήστος Λέντζος, ο ιδιοκτήτης του θρυλικού «Λέντζου» στο Παγκράτι, που έφτιαχνε τον καλύτερο φραπέ στην Ελλάδα. Το μαγαζί ξεκίνησε ως ζαχαροπλαστείο το 1964.
Ο φραπές του «Λέντζου» έγινε θρύλος, με τη συνταγή της επιτυχίας να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό για πολλά χρόνια, και τον «μύθο» να μιλάει για κρέμες γάλακτος και μπέικιν πάουντερ που περιείχε.
Το μαγαζί ξεκίνησε ως ζαχαροπλαστείο και βρισκόταν στην οδό Ευτυχίδου.
Η είδηση του θανάτου αναρτήθηκε στο Facebook, στο γκρουπ «Το Παγκράτι μας».
Ο Χρήστος Λέντζος έφτιαχνε τον καφέ σε ένα γυάλινο μίξερ και όχι σε πλαστικό, κάτι που τελικά φαίνεται πως έκανε τον καφέ… μυθικό.