Ελλάδα

Χρήστος Λέντζος: Πέθανε ο εμπνευστής της «μυστικής συνταγής» για τον καλύτερο φραπέ

Σημείο αναφοράς το μαγαζί του Χρήστου Λέντζου στο Παγκράτι για πάνω από 30 χρόνια. 

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο Χρήστος Λέντζος, ο ιδιοκτήτης του θρυλικού «Λέντζου» στο Παγκράτι, που έφτιαχνε τον καλύτερο φραπέ στην Ελλάδα. Το μαγαζί ξεκίνησε ως ζαχαροπλαστείο το 1964. 

Ο φραπές του «Λέντζου» έγινε θρύλος, με τη συνταγή της επιτυχίας να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό για πολλά χρόνια, και τον «μύθο» να μιλάει για κρέμες γάλακτος και μπέικιν πάουντερ που περιείχε. 

Το μαγαζί ξεκίνησε ως ζαχαροπλαστείο και βρισκόταν στην οδό Ευτυχίδου.

Η είδηση του θανάτου αναρτήθηκε στο Facebook, στο γκρουπ «Το Παγκράτι μας». 

pethane-lentzos_e12f9.JPG

Ο Χρήστος Λέντζος έφτιαχνε τον καφέ σε ένα γυάλινο μίξερ και όχι σε πλαστικό, κάτι που τελικά φαίνεται πως έκανε τον καφέ… μυθικό. 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ισλί: Τα αλλιώτικα μελομακάρονα με καταγωγή από την Καππαδοκία
Ο Ανδρουλάκης ζητά μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, κανόνες στο Airbnb και κατάργηση της Golden Visa
Chevron Right