Ελλάδα

Τζέφρι Πάιατ: Καταδρομική επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές και καπνογόνα στο σπίτι του πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ. Η καταδρομική επίθεση έγινε τα ξημερώματα όταν 4-5 μηχανάκια έφτασαν στο σημείο. 

Περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, ομάδα 10 ατόμων που επέβαιναν σε 4-5 μηχανάκια έφτασε στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη, κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Η καταδρομική επίθεση σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, μόλις μερικά μέτρα από την πρεσβεία των ΗΠΑ θεωρείται σαφές μήνυμα.

Οι άγνωστοι, πέταξαν μπογιές κι ναυτικές φωτοβολίδες στον τοίχο έξω από το σπίτι του Αμερικανού πρέσβη και επιχείρησαν να φύγουν. Ωστόσο η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν 8 προσαγωγές.

Η καταδρομική επίθεση στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη έρχεται μια μέρα μετά την επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής αλλά και στην εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου αλλά και λίγες ώρες μετά τα επεισόδια με μολότοφ στα Εξάρχεια, ύστερα από συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Επίθεση με μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Τροχαίο στην Πατησίων: Ξέσπασα σε κλάματα και είπα ότι μόλις σκότωσα δύο ανθρώπους
Chevron Right