Ελλάδα

Πάτρα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο νοσηλευτής που κατηγορείται για βιασμό

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 50χρονος νοσηλευτής που κατηγορείται για βιασμό στην Πάτρα.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο νοσηλευτής που κατηγορείται για βιασμό σε νοσοκομείο στην Πάτρα.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι η παρουσία είναι η παρουσία στο οικείο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα, η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και η χρηματική εγγύηση των 3000 ευρώ.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο ο 50χρονος αρνήθηκε για άλλη μια φορά όσα του καταλογίζονται από την πλευρά της 23χρονης, που έκανε την καταγγελία εις βάρος του.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου στο ερώτημα, που δέχθηκε, αν υπάρχει κι άλλη επίσημη καταγγελία ή καταγγελίες σε βάρος του πελάτη του, αποκρίθηκε αρνητικά.

«Ρε πάλι τα ίδια;»

Χθες, σε μία νέα καταγγελία που έφερε στο φως το MEGA, γυναίκα αναφέρει: «Τον αναγνώρισα. Μόλις τον είδα, λέω: «Εντάξει συνεχίζει ακόμα να κάνει αυτό». Είναι διεστραμμένος ο άνθρωπος. Είναι δηλαδή άρρωστος».

Η καταγγέλλουσα αποκάλυψε μια ακόμα άγνωστη ιστορία που συνέβη πριν χρόνια στο ίδιο νοσοκομείο με τον ίδιο νοσηλευτή που επιχείρησε να βιάσει τη νύφη της. «Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο, είχε στραμπουλήξει το πόδι του τότε και πήγαν σαν ζευγάρι στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή, αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου και της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να τη φιλήσει.

Σε ταραχή η γυναίκα κατάφερε να τον απωθήσει. Τελικά, κατάφερε να του ξεφύγει τρέχοντας στους διαδρόμους του νοσοκομείου. «Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άντρα της. Ο άντρας της δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν με την πατερίτσα, έτρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ. Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια, μπαμ μπαμ και «όχι» και «κάνετε λάθος» και «δεν είμαι εγώ» και «εγώ δεν την ακούμπησα» και «εγώ εκείνο» και «εγώ το άλλο».

Στο νοσοκομείο δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση, οι γιατροί που προσπάθησαν να τους χωρίσουν απηυδισμένοι αναφώνησαν «ρε, πάλι τα ίδια;».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό: «Ρε πάλι τα ίδια;» του λέγανε. Που σημαίνει ο άνθρωπος το έκανε συστηματικά αυτό, είτε σε ασθενείς, είτε σε συνοδούς και δεν ξέρω και εγώ πού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τέλη κυκλοφορίας: Η μεγάλη αλλαγή στα πρόστιμα - Μέχρι πότε είναι η παράταση
Πυροβολισμοί σε Πανεπιστήμιο στην Πράγα: Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες (φωτογραφίες, βίντεο)
Chevron Right