Ελλάδα

Γέμισαν ξανά οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γέμισαν κόσμο οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Καλοκαιρινός θα είναι και αύριο ο καιρός.

Τον καλοκαιρινό καιρό εκμεταλλεύθηκαν πολλοί πολίτες, επιλέγοντας, και αυτό το Σάββατο, να κατευθυνθούν προς τις παραλίες για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τόσο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι λουόμενοι κατέκλυσαν τις πλαζ, σύμφωνα με ανταποκρίσεις των Τ/Σ Mega και Open.

Υπενθυμίζεται πως στις οργανωμένες παραλίες, οι οποίες λειτουργούν για τρίτο σαββατοκύριακο, δεν υπάρχει μουσική, ενώ όσοι θέλουν να αγοράσουν κάτι από τις καντίνες της παραλίας, οφείλουν να κινηθούν φορώντας τη μάσκα τους.

Μεταξύ των εν ισχύ μέτρων στις ίδιες πλαζ περιλαμβάνεται, επίσης, ο έλεγχος των εργαζομένων με self test, ενώ το προσωπικό είναι επιφορτισμένο και με καθήκοντα όπως η απολύμανση σε ξαπλώστρες και τραπέζια.

Αξίζει να αναφερθεί πως, σύμφωνα με την ΕΜΥ, υψηλές θα είναι οι θερμοκρασίες και αύριο, Κυριακή.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μινεάπολις: Δύο νεκροί, οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς
Κορονοϊός: Ασθενείς που νόσησαν ίσως αναπτύξουν πνευμονική ίνωση
Chevron Right