Ελλάδα

Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι θα υπερασπιστεί τον αστυνομικού της ΔΙΑΣ που πυροβόλησε τον 16χρονο.

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε στο κεφάλι του 16χρονο Ρομά, που δεν πλήρωσε βενζίνη 20 ευρώ, στη Θεσσαλονίκη.

Σε ανακοίνωση του ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει:

«Ευχόμενος, πρώτα απ’ όλα, να σωθεί η ζωή του 16χρονου θύματος και να γυρίσει υγιές στους γονείς του και στα αδέλφια του και με υψηλό αίσθημα υπερασπιστικής ευθύνης, γνωστοποιώ ότι μετά τη μελέτη της δικογραφίας, αλλά και κυρίως της εν γένει προσωπικότητας του κ. κατηγορουμένου και του οικογενειακού του περιβάλλοντος, με κορυφαίο γεγονός το ότι, είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 5 και 7 ετών και προστάτης μιας πολυπληθούς οικογενείας, της οποίας είναι το απόλυτο στήριγμα, γνωστοποιώ ότι αποδέχτηκα την έκκληση της οικογένειάς του και των συνδικαλιστικών φορέων των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνω την υπεράσπισή του, μαζί με τον συνάδελφο Θεσσαλονίκης, κ. Τερζούδη.

Θα προσπαθήσουμε με τον εκλεκτό συνάδελφο να βοηθήσουμε τον κ, Ανακριτή, που διεξάγει την ανάκριση και τον ή την εισαγγελική λειτουργό που θα γνωμοδοτήσουν για την ποινική του μεταχείριση, να εκδώσουν μια δίκαιη απόφαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Black out» στη Βρετανία: Σαρωτικές απεργίες σε τρένα και αεροδρόμια τα Χριστούγεννα
Σκύλος βρέθηκε σε βαλίτσα κατά τον έλεγχο αποσκευών σε αεροδρόμιο
Chevron Right