Ελλάδα

32χρονη έγκυος: «Το μωρό μου ήταν η δύναμή μου στη ΜΕΘ»

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της 32χρονης εγκύου, για τη  μάχη ζωής που έδωσε χτυπημένη από τον κορονοϊό, στον θάλαμο της Εντατικής.

«Συνέχεια είχα τη φωτογραφία του μωρού μου στην αγκαλιά μου, ήταν το στοίχημα της ζωής μου», αναφέρει η 32χρονη έγκυος, που νόσησε από κορονοϊό και πέρασε σκληρή περιπέτεια στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.

«Μόλις με ξύπνησαν στη ΜΕΘ οι γιατροί μου έδωσαν τη φωτογραφία του μωρού μου, που είχε στείλει ο σύζυγος μου. Αυτή ήταν η δύναμή μου. Κάθε μέρα κοιμόμουν με τη φωτογραφία στην αγκαλιά μου. Την κοιτούσα και έλεγα δεμ θα κλάψω ούτε μία ημέρα, μέχρι τη στιγμή που θα πάω δίπλα στο μωρό μου και θα το πάρω αγκαλιά».

Η Ερσίδα Κερανίτση, είναι μία από τις εγκύους που νόσησε από κορονοϊό, γέννησε με καισαρική και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Συγκινημένη περιέγραψε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ πώς κατάφερε τελικά να κερδίσει το στοίχημα της ζωής της, να βγει νικήτρια από τη μάχη με τον κορονοϊό και να επιστρέψει στην αγκαλιά των δύο παιδιών της. 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τελειώνουν τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές ΚΙΝΑΛ - Παράταση ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου - Βλέπουν στις 300.000 τη συμμετοχή
Βιτάλ: «Έχουμε προϋποθέσεις για να κερδίσουμε την ΑΕΚ»
Chevron Right