Ελλάδα

Υπόθεση κοκαΐνης: Προφυλακιστέοι η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνουν η πρώην παίκτρια του Power of Love καθώς και ο συντροφός της για την υπόθεση με την κοκαΐνη.

Στη φυλακή οδηγούνται η πρώην παίκτρια του Power of Love καθώς και ο ποδοσφαιριστής συντροφός της, οι οποίοι συνελήφθησαν με κοκαΐνη την περασμένη Πέμπτη και κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, η ποσότητα κοκαΐνης για την οποία κατηγορούνται είναι 7 κιλά και 827 γραμμάρια και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην κατοχή του 32χρονου, όταν συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Τα δύο άτομα απολογήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9). Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων και τους έκριναν προφυλακιστέους.

Σύμφωνα με δηλώσεις των συνηγόρων των δύο συντρόφων, οι εντολείς τους αρνούνται τις πράξεις όπως τους αποδίδονται. Η πλευρά του 32χρονου συντρόφου τής κατηγορουμένης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης σχεδόν 8 κιλών, ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία ανάμειξη και ευθύνη στην όλη υπόθεση η 29χρονη, ενώ ο ίδιος, όπως λέει, αρνείται ότι διακινούσε ναρκωτικά τονίζοντας πως είναι τοξικοεξαρτημένος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, η ημέρα της σύλληψης του ήταν και η πρώτη φορά που δέχθηκε, λόγω χρέους που είχε σε προμηθευτή, να παίξει τον ρόλο του μεταφορέα. Ισχυρίζεται επίσης πως ουσιαστικά τον παγίδευσαν άλλα πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του ριάλιτι «Power of Love» προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη την ώρα που τους εντόπισαν.

Μάλιστα, ο ίδιος κατηγορείται και για βία κατά των αστυνομικών, μιας και τη στιγμή της σύλληψης άρχισε να τους χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές προκειμένου να ξεφύγει.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σασμός: Το παράνομο ραντεβού που θα προκαλέσει «σεισμό» εξελίξεων
Κρούσματα σήμερα 13/9: 1.608 ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Τραγωδία με 51 νεκρούς
Chevron Right