Ελλάδα

Αναστάτωση στην Πάτρα: Καυγάς για παρκάρισμα με πυροβολισμούς

«Αν δεν πυροβολούσα θα με είχαν χτυπήσει άσχημα». Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο στην Πάτρα.

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (20/6) στην περιοχή της Λεύκας στην Πάτρα, λόγω ενός καυγά που εξελίχθηκε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το pelop.gr, οδηγός αυτοκινήτου που βρισκόταν σε κατάστημα κοντά στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, είχε σταθμεύσει σε είσοδο πάρκινγκ, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να μην μπορεί να εισέλθει σε αυτό.

Μεταξύ των δυο ανδρών αρχικά υπήρξε διαπληκτισμός, μέχρι να υπάρξει η επέμβαση τριών ανδρών που κινήθηκαν απειλητικά προς τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Εκείνος, κατά πληροφορίες του τοπικού μέσου, μπήκε στο σπίτι του και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα στον αέρα.

«Αν δεν πυροβολούσα θα με είχαν χτυπήσει άσχημα. Ξέρω ότι ήταν λάθος αλλά είδα τρεις άνδρες να έρχονται πάνω μου», φέρεται να είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Οι άνδρες τράπηκαν σε φυγή, ενώ στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
O Γιάννης Αντετοκούνμπο το έριξε στην ποίηση - Το στιχάκι που ανέβασε στα social media
Τουρκία: Ξεκίνησαν οι δοκιμές της φρεγάτας «Instanbul» - «Το μαχητικό ΚΑΑN θα απογειωθεί τέλος του 2023»
Chevron Right