Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: Εν ψυχρώ σκότωσε την 43χρονη μητέρα τριών παιδιών ο πρώην σύντροφός της (Εικόνες)

Η γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Αγρίνιο, το βράδυ της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου, είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της.

H άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Αγρίνιο είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία.

Η γυναίκα πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής, έξω από το γήπεδο του Παναιτωλικού.

Δράστης της δολοφονικής επίθεσης φέρεται να είναι ο πρώην σύντροφος της 43χρονης, τον οποίο το θύμα είχε καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Ο δράστης τηλεφώνησε σε στενό συγγενικό του πρόσωπο δευτερόλεπτα μετά το έγκλημα ομολογώντας ότι σκότωσε την πρώην σύντροφό του. «Πρέπει να την σκότωσα, να προσέχετε.»

agrinio1_c472f.jpg

Ο φερόμενος ως δράστης

Μάλιστα, την Παρασκευή (15/11) είχε οριστεί δικάσιμος και σε βάρος του είχαν εκδοθεί περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το agriniopress.gr πρόκειται για 30χρονο επαγγελματία οδηγό που φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με το θύμα και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η άτυχη γυναίκα εργάζονταν στην εστίαση, ενώ φέρεται να ήταν διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών. Ο 30χρονος και η 43χρονη βρέθηκαν στην οδό Παπαγιάννη με τη γυναίκα να δέχεται τα πυρά από όπλο.

agrinio2_2a411.jpg

Ο δράστης και το θύμα

Ο 30χρονος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 30χρονου

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, εντοπίστηκε από την Αστυνομία στην περιοχή της Μυρτιάς, του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, το αυτοκίνητο που ανήκει στον 30χρονο, ο οποίος αναζητείται για την υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος κινείται κατά πάσα πιθανότητα πεζός στην περιοχή, διότι την γνωρίζει πολύ καλά.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή για τον εντοπισμό του, ενώ εκείνο που προβληματίζει τις διωκτικές αρχές είναι ότι ο 30χρονος είναι πιθανόν να φέρει μαζί του όπλο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 43χρονη, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών, δεν είχε ζητήσει να τοποθετηθεί στο κινητό της τηλέφωνο η εφαρμογή panic button, ούτε είχε ζητήσει επίσης να φιλοξενηθεί σε κάποια δομή, ενώ σε βάρος του 30χρονου είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, ώστε να μην την πλησιάζει.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 19:35 και αμέσως στο σημείο, έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την οδό Παπαγιάννη και αναζητούν ένα όχημα γκρι χρώματος.

Όπως μετέδωσε το τοπικό μέσο ariniopress.gr, η γυναίκα, πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να την σώσουν και η άτυχη γυναίκα λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Η διακομιδή στο Νοσοκομείο έγινε συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ που συνέδραμαν ώστε να ανοίξει ο δρόμος.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που δημοσιεύει το sinidisi.gr:

AGRINIO1_12b0d.jpg

AGRINIO2_1431d.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μυστήριο με την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ και Πούτιν - Διαψεύσεις και φήμες
Απάντηση Δούκα σε Μπακογιάννη: «Υπέπεσε σε διπλό ατόπημα»
Chevron Right