Ελλάδα

Θεσπρωτία: 60χρονος έπεσε και το μαχαίρι που κρατούσε του καρφώθηκε στο αυτί

Τραυματίστηκε από μαχαίρι στον κήπο του σπιτιού του στη Θεσπρωτία.

Ένα «περίεργο» ατύχημα είχε ένας 60χρονος την Παρασκευή το απόγευμα στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, όταν τραυματίστηκε στον κήπο του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας έπεσε, με αποτέλεσμα ένα μαχαίρι που κρατούσε να… καρφωθεί στο αυτί του και να τον τραυματίσει σοβαρά.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ταξί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ηγουμενίτσας, ενώ στη συνέχεια, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτίας, όπου και νοσηλεύεται.

Στη διαδρομή προς το νοσοκομείο, τρία περιπολικά της αστυνομίας συνόδευσαν το ασθενοφόρο, εξασφαλίζοντας την ταχύτερη δυνατή μεταφορά μέσω του κέντρου της πόλης.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο «εντός έδρας» για τη Γαλλία, 3-0 σετ την Πολωνία στον τελικό
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας Γερμανίδα κολυμβήτρια μετά τις... βουτιές στον Σηκουάνα
Chevron Right