Ελλάδα

Κέρκυρα: Κατάπιε συσκευασίες με ναρκωτικά – Η ανατροπή με το θάνατο του Σέρβου τουρίστα

Τα ναρκωτικά έφεραν ανατροπή με το θάνατο του Σέρβου τουρίστα στην Κέρκυρα.

Πέντε συσκευασίες με ναρκωτικά που είχε καταπιεί, προκαλώντας ειλεό, ήταν η αιτία του θανάτου ενός 44χρονου Σέρβου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 7/8 στο σπίτι όπου διέμενε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κέρκυρα.

Η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε την αρχική εκτίμηση ότι ο θάνατος του 44χρονου οφειλόταν σε παθολογικά αίτια.

Ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αιβατίδης, ο οποίος πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή, μίλησε στο ΑΠΕ και ανέφερε ότι βρήκε πέντε πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία σε σκόνη, λευκού χρώματος, πιθανότατα κοκαΐνη, με συνολικό βάρος 83 γραμμάρια.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή υποδεικνύουν ότι υπήρχαν και άλλες συσκευασίες στο στομάχι του 44χρονου, οι οποίες πιθανώς είχαν ήδη αποβληθεί.

Σύμφωνα με τα όσα εξήγησε ο κ. Αιβατίδης, «οι πλαστικές συσκευασίες δεν ήταν απόλυτα αεροστεγείς, με αποτέλεσμα να διογκωθούν μετά την κατάποση, προκαλώντας ειλεό και εισρόφηση υγρού του γαστρεντερικού συστήματος στους πνεύμονες».

Ο ιατροδικαστής ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες κατέσχεσαν τις πέντε συσκευασίες.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φωτιά στον Βαρνάβα: Δύο άνδρες στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα
Συναγερμός για την φωτιά στον Βαρνάβα: «Έχει ήδη επηρεάσει την ποιότητα του αέρα»
Chevron Right