Ελλάδα

Φωτιά στην Αττική: Στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι φλόγες (Φωτογραφία)

Απειλούνται σημαντικές εγκαταστάσεις, τεχνολογίες από τη φωτιά στο Αστεροσκοπείο.

Στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών πέρασαν οι φλόγες από τη φωτιά στην Αττική.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Meteo στο X: «Δυστυχώς η μεγάλη δασική πυρκαγιά επεκτάθηκε μόλις και στις εγκαταστάσεις του Εθνικόν Αστεροσκοπείον Αθηνών στο Λόφο Κουφού στην Πεντέλη, απειλώντας σημαντικές εγκαταστάσεις, τεχνολογίες, κόπους και προσπάθειες ερευνητικές χρόνων».

Στην παρακάτω εικόνα από τις κάμερες μας στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών όπου φαίνεται πως η φωτιά έχει μπει στις εγκαταστάσεις.

«Οι φλόγες έχουν δυστυχώς περάσει εντός του περιβόλου των εγκαταστάσεων του Εθνικόν Αστεροσκοπείον Αθηνών στην Πεντέλη. Οι εικόνες δε νομίζω ότι χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμό. Μιλούν από μόνες τους», σχολιάζει στο Facebook ο ερευνητής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Θοδωρής Γιάνναρος.

https://www.facebook.com/tmgiannaros/posts/10162435422462450

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φωτιά στην Αττική: Έκρηξη στην Πεντέλη ανάγκασε πυροσβέστη και τηλεοπτικό συνεργείο να οπισθοχωρήσουν (Βίντεο)
Ασπρόπυργος: Ελεύθεροι χωρίς όρους οι γονείς του νεκρού 3χρονου που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα
Chevron Right