Ελλάδα

Συναγερμός στην Πανεπιστημίου: Επεισόδιο και φρενήρης καταδίωξη ενόπλου

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου θα δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ανέλαβαν την έρευνα.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία στις 20.10 βράδυ Σαββάτου, μετά από σοβαρό επεισόδιο στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος του εμπορικού κέντρου Attica στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν μετά από κλήση στην Άμεση Δράση για επεισόδιο μεταξύ ανδρών. Ο ένας από τους δύο άντρες, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη στο σημείο, ενώ ο δεύτερος -επίσης αλβανικής καταγωγής- δεν υπάκουσε στα σήματα των αστυνομικών και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει φρενήρης καταδίωξή του από την οδό Πανεπιστημίου μέχρι τις Τρεις Γέφυρες στον Κηφισό, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή των δύο ανδρών βρέθηκαν όπλα, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους θα μεταφερθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου θα δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ανέλαβαν την έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Από τις 21:45 είχαμε προειδοποιήσει ότι το σκάφος κλυδωνιζόταν επικίνδυνα»: Κατάθεση-φωτιά του κυβερνήτη του εμπορικού
Δημήτρης Κόκοτας: Μου έχει τύχει να με φωνάζουν «ο Ανεμώνας»
Chevron Right