Ελλάδα

«Καιγόμαστε, κλείσε» – Τα τελευταία λόγια της Νάντιας που βρήκε τραγικό θάνατο στη φωτιά

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 65χρονης, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη μετά το πέρασμα της φωτιάς στην Αττική.

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι της 65χρονης Νάντιας από την Μολδαβία, η οποία έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο στην φωτιά στην Αττική, καθώς βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Βριλησσίων. 

Σύμφωνα με όσα είπαν οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η φωτιά κινήθηκε πολύ γρήγορα και κύκλωσε την επιχείρηση.

Η απανθρακωμένη σορός της γυναίκας, εντοπίστηκε από πυροσβέστες στην τουαλέτα του κτιρίου, όπου στεγάζεται η βιοτεχνία που εργαζόταν, καθώς δεν πρόλαβε να βγει εγκαίρως από το φλεγόμενο κτίριο.

Συνάδελφοί της με δάκρυα στα μάτια συγκλονίζουν μιλώντας στο Star και στην Άννα Λίτινα

«Αυτό ήταν το χειρότερο. Το μαγαζί θα βάζαμε πλάτη θα το στήναμε, αλλά αυτό ήταν το χειρότερο», είπε ο Ιωάννης Κοσμάς, συνάδελφος της 63χρονης.

Οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς συνέβη το κακό. Xθες, όταν οι φλόγες τύλιξαν τη βιοτεχνία, στην οποία εργαζόταν, μάταια την καλούσαν στον κινητό. Σήμερα με δάκρυα στα μάτια άφησαν λίγα λευκά λουλούδια πάνω στα αποκαΐδια για το αντίο στην εργατική, και πάντα γελαστή Νάντια.

«Οχτώ η ώρα το βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο ότι δεν έχει πάει η Νάντια στο σπίτι. Εκεί ειδοποιούμε μετά την Αστυνομία. Ήρθαν εδώ μπήκαν μέσα και την βρήκαν μες το μπάνιο. Η απώλειά της μου στοίχισε περισσότερο, παρά το κάψιμο του μαγαζιού. Μου κοπήκαν τα πόδια. Ήταν ένας άνθρωπος ωραίος. Στη δουλειά της ήταν κυρία», είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας:

 6290241_3f0ae.jpg

6290238_154ea.jpg

6290253_42908.jpg

6290248_ab737.jpg

6290250_6ad47.jpg

6290242_a40d8.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φωτιά στον Έβρο: Κοντά στο τελωνείο των Κήπων οι φλόγες (Βίντεο)
ΠΑΟΚ – Μάλμε 3-4: Πικρός αποκλεισμός για τον «Δικέφαλο του Βορρά» - Αυτοκτόνησε στην παράταση
Chevron Right