Εμπρηστική επίθεση σε έκθεση αυτοκινήτων σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην Καισαριανή και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν τεράστιες ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που μετέδωσε το Mega, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τη 01.30 σήμερα Πέμπτη στον προαύλιο χώρο της έκθεσης επί της οδού Υμηττού 35, όπου βρίσκονταν σταθμευμένα αρκετά οχήματα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανόν η πυρκαγιά να εκδηλώθηκε σε ένα από αυτά και να επεκτάθηκε καθώς βρίσκονταν το ένα δίπλα στο άλλο.
Για την κατάσβεση έσπευσε στο σημείο ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής που αποτελείτο από 13 πυροσβέστες και 5 οχήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κάηκαν ολοσχερώς 5 αυτοκίνητα ενώ σε άλλα τρία προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.