Ελλάδα

Επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις, δύο οι τραυματίες

Τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών περιγράφει σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

 

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους προσήγαγαν εννέα άτομα συνολικά, από τα σαράντα, περίπου, άτομα που επιτέθηκαν με ξύλα και μεταλλικά αντικείμενα σε συγκεντρωμένους οπαδούς ομάδας της πόλης και είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο οπαδών που μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, καθώς και φθορές σε δεκαοκτώ σταθμευμένα οχήματα.

Για τους τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 29, 35 και 18 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται πως αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, δήλωσε στο thestival.gr ότι στο επεισόδιο πήραν μέρος περισσότερα από 50 άτομα. Μία δεύτερη πηγή ανέφερε ότι το συμβάν ξεκίνησε με την επίθεση αγνώστων σε οχήματα περιμετρικά του γηπέδου. Οι συμμετέχοντες στο επεισόδιο φέρονται να κρατούσαν ρόπαλα, σφυριά και λοστούς, κατά το ίδιο Μέσο.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Καταρράκτης Βαλανάρη: Ο κρυμμένος θησαυρός της Αττικής
ΣΥΡΙΖΑ για Βαξεβάνη: Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να φιμώσει όσους αποκαλύπτουν το όργιο αστυνομικής βίας
Chevron Right