Ελλάδα

Νέα κρούσματα κορονοϊού σε γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη

Νέα κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν σε γηροκομείο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Νέος συναγερμός έχει σημάνει σε γηροκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκαν 20 κρούσματα κορονοϊού μεταξύ των ηλικιωμένων τροφίμων και εργαζομένων.

Σύμφωνα με το GrTimes 17 ηλικιωμένοι και τρεις εργαζόμενοι στη «Διαμαντίδειο Στέγη» της Μέριμνας Ποντίων Κυριών, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Το τοπικό μέσο επικαλούμενο πληροφορίες από τη διοίκηση του γηροκομείου, αναφέρουν πως τα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν κατά τον τακτικό έλεγχο που διενεργείται κάθε εβδομάδα.

Τα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν την Τρίτη και οι θετικοί έχουν μεταφερθεί σε μια πτέρυγα της Διαμαντίδειου Στέγης, που έχει διαμορφωθεί σε χώρο νοσηλείας, καθώς δεν υπήρχαν κλίνες στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Οι τρεις εργαζόμενοι, οι οποίοι επίσης βρέθηκαν θετικοί, έχουν απομονωθεί στα σπίτια τους και δεν αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Νέα κρούσματα σε φάρμα μινγκ στην Καστοριά
Γιώργος Καραμίχος, Αλέξανδρος Τσουβέλας και Κώστας Λασκαράτος απόψε στο «The 2Night Show»
Chevron Right