Ελλάδα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ρολό κοτόπουλο – Βρέθηκε σαλμονέλα

Η φωτογραφία του προϊόντος που ανακαλεί ο ΕΦΕΤ

Αποσύρεται από την αγορά κατεψυγμένο ρολό κοτόπουλο με εντολή του ΕΦΕΤ, καθώς εντοπίστηκε σαλμονέλα μετά από σχετικούς ελέγχους.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2022, προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 1κιλ. ΚΤΨ., με ημερομηνία κατάψυξης 30/11/2021 και ανάλωσης 30/11/2022, που παράγεται από την εταιρεία «ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΩΝ (ΒΕΚ) ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΗ ΑΒΕΕ» και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Θεσσαλονίκης του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

kotopoylo

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν η απεικόνιση του οποίου αποτυπώνεται κατωτέρω να μην το καταναλώσουν.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κρήτη: Θαλαμηγός με 10 επιβαίνοντες πλέει ακυβέρνητη λόγω έλλειψης καυσίμων
Στη δίνη της κακοκαιρίας Genesis η χώρα: Προβλήματα από Ξάνθη έως Πάτρα - Πότε «χτυπά» την Αττική
Chevron Right