Ελλάδα

Στη φυλακή ο πρώην πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών

Η ποινή που επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρο του Γηροκομείου Αθηνών δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Θα την εκτίσει κανονικά.      

Σε κάθειρξη 16 ετών και 6 μηνών, για κακοδιαχείριση, καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών

Η ποινή του, μάλιστα, δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, όπερ σημαίνει ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή και θα την εκτίσει.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας έκρινε ως ενόχους -για τα ίδια αδικήματα- και δύο συγκατηγορούμενους του πρώην προέδρου του οίκου ευγηρίας, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 13 ένας και 9 ετών ο άλλος.

Για τα πρώην μέλη του Δ.Σ. που καταδικάστηκαν, ωστόσο, οι δικαστές αποφάσισαν η ποινή τους να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Στην πράξη, δηλαδή, οι κατηγορούμενοι θα παραμείνουν ελεύθεροι έως ότου η υπόθεσή τους κριθεί από το Εφετείο.   

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ηλιόπουλος: Οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη είναι εγκληματικές
Προσοχή στα πρόστιμα για μετακίνηση και μάσκα, πού και πώς πληρώνονται
Chevron Right