Ελλάδα

Ανατινάξεις ΑΤΜ τα ξημερώματα σε Χαλκίδα και Άνω Γλυφάδα

Ανατίναξη ΑΤΜ έγινε λίγο πριν τις 5:00 τα ξημερώματα στη Χαλκίδα.

 

Τρεις κουκουλοφόροι, με τη συνήθη μέθοδο «Plofkraak» (διοχέτευση αερίου στο μηχάνημα), προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της Alpha Bank που ήταν εγκατεστημένο σε πρόσοψη καταστήματος σούπερ μάρκετ.

Στο ΑΤΜ και το κατάστημα προκλήθηκαν ζημιές, ωστόσο, οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα και έφυγαν άπραγοι.

Λίγη ώρα αργότερα και σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου «χτύπησαν» οι κουκουλοφόροι, οι αστυνομικοί βρήκαν καμένο το λευκό Opel Corsa, τ’ οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Αφαίρεσαν τις κασετίνες στην Άνω Γλυφάδα

Στόχος αγνώστων δραστών έγινε, λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη υποκαταστήματος τράπεζας, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Ιθάκης, στην Άνω Γλυφάδα.

Οι δράστες, αφού ανατίναξαν το ΑΤΜ, κατάφεραν και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα μετρητά, αφήνοντας πίσω τους εκτεταμένες ζημιές τόσο στο ΑΤΜ, όσο και στο υποκατάστημα της τράπεζας.

Παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φορολογικές δηλώσεις: Πότε δηλώνεται υποχρεωτικά ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ για τα παιδιά
Πλατφόρμα για τον υπολογισμό της καλοκαιρινής άδειας
Chevron Right