Ελλάδα

Πόρτο Ράφτη: Από μια κλωστή κρεμόταν η ζωή του 20χρονου μετά την συμπλοκή

Η λεπίδα από τα μαχαίρι για ελάχιστα χιλιοστά δεν πέτυχε στην καρδιά τον 20χρονο στο Πόρτο Ράφτη.

Πολύωρη μάχη για να κρατήσουν στη ζωή έναν 20χρονο έδωσαν οι γιατροί στον Ερυθρό Σταυρό που μαχαιρώθηκε στο Πόρτο Ράφτη. Το μαχαίρωμα έγινε στο στήθος κατά τη διάρκεια πάρτι αποφοίτησης μαθητών λυκείων της νοτιοανατολικής Αττικής στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς..

Ο τραυματίας, η ζωή του οποίου κρεμόταν από μια κλωστή, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στον Ερυθρό όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Η λεπίδα από τα μαχαίρι για ελάχιστα χιλιοστά δεν πέτυχε στην καρδιά τον 20χρονο τον οποίο χρειάστηκε να επαναφέρουν δύο φορές.

«Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ ένα πάρα πολύ σοβαρό περιστατικό σε ένα νεαρό ήταν τραυματικό αιμοπερικάρδιο και βέβαια ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό αιμοθώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο. Ήταν σοβαρό το περιστατικό αυτό. Ήταν μαχαιρωμένος στην περιοχή της καρδίας. Τώρα το παιδί αναρρώνει», ανέφερε γιατρός.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, εκατοντάδες μαθητές από τρία σχολεία της Κερατέας, του Σαρωνικού και από το Μαρκόπουλο συγκεντρώθηκαν στην πασίγνωστη παραλία για να πραγματοποιήσουν πάρτι λόγω της ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς.

Για άγνωστη μέχρι στιγμή αίτια δεκάδες νεαροί συνεπλάκησαν, με άγνωστο άτομο να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει στο στήθος τον 20χρονο.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Ασφάλεια Μαρκοπούλου έφτασε στην παραλία. Όμως όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που τράβηξε το μαχαίρι φέρεται ότι είναι νέος ηλικίας 18 – 22 ετών, αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες κρατούν το στόμα τους κλειστό.  Σημειώνεται δε, ότι το μαχαίρι δεν βρέθηκε.

Ο 20χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στον Ερυθρό Σταυρό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σαρώνει την Κρήτη η ΕΛΑΣ: Μετά το Ρέθυμνο, βρήκε 2.370 δενδρύλλια κάνναβης στα Χανιά
Χειροπέδες σε 4 μέλη εγκληματικής οργάνωσης για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας
Chevron Right