Πυροβολισμοί έπεσαν έξω από γήπεδο ποδοσφαίρου στον Ασπρόπυργο, την ώρα που στο γήπεδο διεξαγόταν ο αγώνας μεταξύ του Απόλλωνα Γκοριτσάς και του Μανδραϊκού.
Αμέσως ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος, ο οποίος διατελεί και χρέη διαιτητή στη Super League, έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια διακόπτωντας τον αγώνα, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσει κατάθεση.
Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ξέσπασαν βίαια επεισόδια στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών, κατά τη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί. Στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι.
Μάλιστα, εκτός γηπέδου εντοπίστηκαν εννέα κάλυκες, ενώ έχουν γίνει 10 προσαγωγές, τέσσερις στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, όπου μέσα σε ΙΧ εντοπίστηκε όπλο και άλλες έξι στη Μαγούλα μετά από έρευνες των αρχών.
Το όπλο που εντοπίστηκε στο ΙΧ είναι ένα ημιαυτόματο τυφέκιο, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές, ο κάτοχός του είναι αλβανικής καταγωγής.
Σημειώνεται, επιπλέον, ότι στον Μανδραϊκό είχε διατελέσει πρόεδρος ο Χρήστος Γιαλιάς, o οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Μάνδρα. Μάλιστα, η ομάδα είχε εκδόσει και ανακοίνωση για τον θάνατό του σημειώνοντας: «Ο Χρήστος Γιαλιάς είχε πολύχρονη παρουσία στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μανδραϊκού. Ευτύχησε μάλιστα επί προεδρίας του να ανέβει στην Γ’ Εθνική. Η προσφορά του ήταν σημαντική και αξέχαστη. Ο χαμός του μας γεμίζει θλίψη. Στέλνουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του που θρηνεί».