Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε ο 55χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει συζυγό του στο Κουκάκι, ενώ σε βάρος του έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Ο 55χρονος γυναικοκτόνος εμφανίστηκε σήμερα στον ανακριτή, αμετανόητος και μη ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ το μόνο που είπε είναι ότι «λυπάμαι για τα παιδιά μου και τη μάνα μου».
Σύμφωνα με τα όσα έχει ήδη ισχυριστεί ο ίδιος, ζήλευε παθολογικά την 46χρονη και πίστευε πως εκείνη διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ για το βράδυ της γυναικοκτονίας υποστήριξε ότι είχε πιει «κάτι μπύρες το βράδυυ… γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και τη χτύπησα…».
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική εξέταση της 46χρονης, στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε με δύο μαχαιριές, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε δύο καίρια χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα, εκ των οποίων από το ένα κόπηκαν οι αρτηρίες προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία και από το άλλο τρυπήθηκε ο πνεύμονας.