Ελλάδα

Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας εισέβαλε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Στιγμές τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης (29/6) σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επί της 26ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το voria.gr, λίγο μετά τις 9, ένας 44χρονος προσέγγισε την αντιπροσωπεία με ένα όχημα τύπου SUV. Στη συνέχεια, κατέβηκε από το αυτοκίνητο κρατώντας καραμπίνα και εισέβαλε στο κατάστημα τρομάζοντας τους εργαζόμενους, οι οποίοι όμως κατάφεραν να καλέσουν την Αστυνομία.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ έσπευσαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα μετά από κυνηγητό, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο τοπικό μέσο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου και κρατείται.

Οι λίγοι πελάτες που βρίσκονταν στο υποκατάστημα όσο και οι εργαζόμενοι αντίκρισαν έντρομοι τον άνδρα με την καραμπίνα αλλά ευτυχώς το συμβάν έληξε χωρίς κάποιον τραυματισμό, με τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να πάσχει από προβλήματα ψυχικής υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
Γεωργιάδης: Μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση συνεργασίας
Chevron Right