Η παρουσίαση της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και της ομολογίας του 32χρονου συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, θα γίνει σήμερα στις 15:30 στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα δοθούν στις δημοσιότητα όλες οι πληροφορίες γύρω από την υπόθεση που ξεκίνησε με τη δολοφονία της 20χρονης στις 11 Μαΐου και ολοκληρώθηκε χθες με την ομολογία του δράστη που δεν ήταν άλλος από τον σύζυγό της.
Νέα στοιχεία για την υπόθεση
Νέα στοιχεία για τα όσα διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά εκεί όπου ο καθ’ ομολογία δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την ομολογία του.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν πιέζοντας της το κεφάλι στο μαξιλάρι για πέντε λεπτά ενώ η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη μπρούμητα.
Στη συνέχεια αφού τηλεφώνησε στην αστυνομία, έκλεισε το στόμα του με μονωτική, άφησε λίγο ανοιχτά τα μάτια του και στη συνέχεια έδεσε τους αστραγάλους του και μετά τα χέρια του.
Είχε προηγηθεί τσακωμός του ζευγαριού στις 12:00 το βράδυ της μοιραίας νύχτας με αφορμή το πως ο Μπάμπης κρατούσε το μωρό και στη συνέχεια η Καρολάιν ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρά για να κοιμηθεί.
Αργότερα ο πιλότος ανέβηκε και άφησε το παιδί δίπλα στην Καρολάιν με αποτέλεσμα όπως περιέγραψε εκείνη να ξυπνήσει και του πει να πάρει το παιδί λέγοντας μάλιστα ότι το πήρε η ίδια και το «πέταξε» στην κούνια.
Ο τελευταίος παλμός στο «έξυπνο» ρολόι της Καρολάιν καταγράφηκε στις 4.11 ενώ η κλήση στην αστυνομία έγινε στις 6.16, δηλαδή δύο ώρες μετά.
Ο πιλότος μετά την ομολογία του μέσω του δικηγόρου του δήλωσε μετανιωμένος, ζήτησε να τιμωρηθεί ενώ ζήτησε συγνώμη και από τους αστυνομικούς καθώς όπως τους είπε πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους. «Εσείς μου συμπεριφερθήκατε σαν αδέρφια» τους είπε.