Ελλάδα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Προειδοποιεί για πρόσκαιρη μεταβολή του από σήμερα, Σάββατο 2 Μαΐου, από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από σήμερα, Σάββατο 2 Μαΐου, από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους, αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε, θα επηρεαστούν:

Αρχικά από το μεσημέρι σήμερα (2/5/2020) η δυτική Μακεδονία και βαθμιαία η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, πιθανώς οι Σποράδες και τις βραδινές ώρες έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής (3/5/2020) τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα από το βράδυ και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
DW: Ενώ η Ευρώπη παραμένει στην αρπάγη του κορονοϊού, η Ελλάδα σιγά-σιγά κερδίζει τη μάχη της
Μητσοτάκης: Η κοινωνία περιμένει άλλα πράγματα από την πολιτική και από τους πολιτικούς
Chevron Right