Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ηχητικό ντοκουμέντο του βιασμού της από τον τράπερ έχει η 16χρονη

Το ηχητικό ντοκουμέντο με τον τράπερ βρίσκεται στα χέρια των Αρχών

Ένα ηχογραφημένο ντοκουμέντο από τον βιασμό της 16χρονης από τον τράπερ Saint αποκάλυψε χθες το Mega. Το στοιχείο βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών. 

H 16χρονη έχει καταγγείλει στην αστυνομία Θεσσαλονίκης τον βιασμό της από τον γνωστό τράπερ, ενώ ο κατηγορούμενος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

To Μega αποκάλυψε πως υπάρχει ηχογράφηση από το κινητό της 16χρονης στην οποία καταγράφονται όλα όσα συνέβησαν.

Στον 27χρονο του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και συγκεκριμένα μιας 16χρονης κοπέλας στον Λαγκαδά.

Ο τράπερ φέρεται να οδήγησε την ανήλικη με το αυτοκίνητο του σε ερημική τοποθεσία και με χρήση σωματικής βίας την κράτησε μέσα στο αυτοκίνητο και την βίασε.

Σημειώνεται πως ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι ξεπέρασε τα όρια που έθεσε η ανήλικη, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την άρνηση της 16χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πλακιωτάκης: 50% επιπλέον σε μεταναστευτικές ροές από το καλοκαίρι του 2020
Διακοπές από «χρυσάφι»: Αυξήθηκαν κι άλλο τα ακτοπλοϊκά – 4 μέρες στη Μήλο έως 1.431 ευρώ
Chevron Right