Ελλάδα

Αχαΐα: Ανασύρθηκε παιδί χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα – Σώθηκε με ΚΑΡΠΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα παιδί από πισίνα σε χώρο αναψυχής στην Αχαΐα. Οι διασώστες του έκαναν ΚΑΡΠΑ, ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Συναγερμός σήμανε σε χώρο αναψυχής στην περιοχή των Σαγεΐκων Αχαΐας όταν ένα παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα.

Πληροφορίες του tempo24.news από την Αχαΐα αναφέρουν πως στο παιδί έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (KAΡΠΑ) από διασώστες που έσπευσαν στο σημείο.

Έδωσαν μάχη για να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες τα κατάφεραν.

Το παιδί ανέκτησε τις αισθήσεις του και μετά τη σταθεροποίηση της υγείας του στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ισπανία: Χάρη από την κυβέρνηση στους φυλακισμένους αυτονομιστές ηγέτες της Καταλονίας
Χανιά: Τραυματίστηκε 14χρονος από επικίνδυνους ελιγμούς τζετ σκι
Chevron Right