Ελλάδα

Ομόνοια: Ανατροπή με τον «πνιγμό» του μωρού – Τι ισχυρίζεται ο πατέρας του βρέφους

Διαφορετική εκδοχή δίνει ο πατέρας του μωρού για το περιστατικό που καταγράφηκε από κάμερα στην Ομόνοια.

Ο 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη, μετά από καταγγελία της μητέρας του παιδιού του, με την κατηγορία πως προσπάθησε να πνίξει το μωρό του, αφέθηκε τελικά ελεύθερος από τις Αρχές.

Η Εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον 35χρονο καθώς στράφηκε στην εκδοχή του πατέρα, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν προσπάθησε να πνίξει το 10 μηνών παιδί του, αλλά να το σώσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 11:15 το πρωί.

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο 35χρονος Ρομά πατέρας, που είναι χρήστης ναρκωτικών, άρπαξε από το λαιμό το παιδί και όπως υποστήριξε του έβαλε το δάχτυλο μέσα στο στόμα μπροστά στα μάτια της 34χρονης γυναίκας του. 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τροχαίο στην Αττική Οδό - Μεγάλες καθυστερήσεις
Φωτιά τώρα στην Εύβοια
Chevron Right