Ελλάδα

Νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»

Νεκρός βρέθηκε ο Σταύρος Δογιάκης, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός».    

Δυστυχώς, η εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη, του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», στην Κάντζα, δεν είχε αίσιο τέλος. 

Εντοπίσθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή, κοντά στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.

Δίπλα του βρέθηκε ένα όπλο. Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετάδωσε πως ο άνδρας εντοπίσθηκε μπρούμυτα και φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο. Επί τόπου έχει μεταβεί ιατροδικαστής.

Οι Αρχές αναζητούσαν τον γνωστό επιχειρηματία Σταύρο Δογιάκη από τη Δευτέρα. O 53χρονος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή των Γλυκών νερών. 

Ο Σταύρος Δογιάκης είχε αφήσει σημείωμα στον αδελφό του, τον οποίο καθιστούσε κληρονόμο του.

{gallery}paraskeyh{/gallery}

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει το εξής Missing Alert:

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών.

Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1,72 μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».   

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του 32χρονου
Κρούσματα σήμερα 22/6: Σημαντική η μείωση στην Αθήνα, οι περιοχές
Chevron Right