Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πήγε ζαχαροπλαστείο, πήρε τσουρέκια αλλά ξέχασε το όπλο του

Αστυνομικός πήγε σε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης, πήρε τα γλυκά και έφυγε αφήνοντας πίσω το σακίδιο του που είχε μέσα το όπλο με τον γεμιστήρα.

Το σακίδιο του, το οποίο είχε μέσα το όπλο και προσωπικά του αντικείμενα άφησε ένας αστυνομικός σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, ο αστυνομικός επισκέφθηκε το ζαχαροπλαστείο το οποίο βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο της πόλης, πήρε γλυκά, ωστόσο άφησε το σακίδιο του, το οποίο είχε μέσα ένα πιστόλι, φυσίγγια και προσωπικά του αντικείμενα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το σακίδιο εντόπισαν υπάλληλοι του ζαχαροπλαστείου, οι οποίοι ενημέρωσαν τον υπεύθυνο ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίσθηκε δικογραφία. 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Ελένη» του Ευριπίδη από το ΚΘΒΕ – η πρεμιέρα στο Θέατρο Δάσους
Η παραλία χωρίς όνομα της Αττικής με τα γαλαζοπράσινα νερά
Chevron Right