Καταγγελίες ότι οι εργάτες δούλευαν μέσα στον καύσωνα, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι εργάτες απασχολούνταν εκείνη την ώρα στο σημείο, αυτό που ζητούν ωστόσο οι συνδικαλιστικές ενώσεις είναι να γνωστοποιηθεί ποιος έδωσε άδεια, μέρα καύσωνα, για να δουλέψουν οι εργάτες.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας: «Αυτά είναι τα χάλια που βλέπουμε εδώ και τόσα χρόνια που φτιάχνουνε εδώ το γιοφύρι της Άρτας με χρήματα του ελληνικού λαού και τώρα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν νεκροί και εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι. Να είναι σίγουροι ότι το εργατικό κέντρο της Πάτρας, το εργατικό κίνημα της πόλης μας θα τους αναζητήσει μέχρι την κόλαση. Να δούμε ποιος τους έδωσε άδεια να δουλεύουν Κυριακή μεσημέρι κάτω από συνθήκες καύσωνα, άν έχουν άδεια. Θα το πληρώσουν πολύ ακριβά αυτό που έγινε σήμερα στην Πάτρα. Είμστε εδώ και θα παρέχουμε κάθε βοήθεια».
Δείτε σχετικό βίντεο
Μέσα στον καύσωνα, μέρα Κυριακή δούλευαν από το πρωί οι εργάτες! Ένα ακόμα έγκλημα στο οποίο βάζουν τη σφραγίδα τους κράτος και εργοδοσία! #Πατραhttps://t.co/IfQepimXRE pic.twitter.com/QORZUawnr5
— Ανθή Βασιλείου (@anthi7vas) July 23, 2023