Ελλάδα

Έρχονται ανακοινώσεις για τα κομμωτήρια – Τι θα γίνει με τα εμπορικά κέντρα

Πώς θα γίνει το άνοιγμα των επιχειρήσεων εξήγησε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης. Προτεραιότητα σε κομμωτήρια και κουρεία.  

«Δεν είναι απλά τα πράγματα, θέλουν προσοχή. Ό,τι είναι να ανοίξει και έχουμε στην ουρά να ανοίξουν κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, το λιανικό εμπόριο, θα ανοίξει με μεγάλη προσοχή» υπογράμμισε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ενώ είπε ανοιχτά ότι πρώτα θα ανοίξουν κομμωτήρια και κουρεία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω στο τι θα ανοίξει πρώτο, αλλά ό,τι ανοίξει θα έχει μικρή κινητικότητα. Τα κομμωτήρια και τα κουρεία είναι μια άλλη ανάγκη που τα βάζει σε κάποια προτεραιότητα».

«Πλησιάζουμε τη στιγμή που κάτι θα ανοίξει» ξεκαθάρισε ο κ. Παπαθανάσης.

Σημείωσε δε πως όταν ανοίξει το λιανεμπόριο θα γίνουν αλλαγές και στην ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Μιλώντας επίσης στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η λύση του «click away» είναι εξαιρετικά δύσκολο να εφαρμοστεί για μικρά καταστήματα.

Αναφερόμενος τέλος στα εμπορικά κέντρα, σημείωσε πως αν ανοίξουν «θα είναι τελευταία».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Νοσώ με COVID αλλά δεν εμφανίζομαι στο Εθνικό Μητρώο Ασθενών»
8 λέξεις: Ο Αλέκος βάζει τέλος στα όνειρα της Ηλιάνας
Chevron Right