Πέθανε από κορονοϊό ένας 35χρονος ψάλτης στη Λάρισα.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε η τοπική εκκλησία με ανάρτηση στο Facebook.
Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης σημείωσε τα εξής:
«Η Ενορία μας πενθεί και ανακοινώνει την εις Κύριον εκδημία του Ιεροψάλτου μας Κωνσταντίνου Λαναρά. Ένας νέος άνθρωπος με αδαμάντινο χαρακτήρα, Εκκλησιαστικό ήθος, σεβασμό και αγάπη. Ένας υπέροχος άνθρωπος που η θέση του στον Παράδεισο της Βασιλείας του Θεού είναι σίγουρη!
Πάλεψε για αρκετό καιρό στην εντατική του νοσοκομείου, με τον κορονοϊό , ομως ο Θεός άλλα ήθελε, τον πήρε κοντά του να ψάλλει στο υπερουράνιο Θυσιαστήριο, μαζί με τους Αγγέλους.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΕ ΜΑΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΌΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ».
Επιπλέον, ανακοινώθηκε πως: «Η Νεκρώσιμος Ακολουθία του αγαπημένου μας Ιεροψάλτη Κωνσταντίνου Λαναρά, θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 2:30 το μεσημέρι από τον Ιερό μας Ναό στην Γιάννουλη και η ταφή στο Νέο Κοιμητήριο Λαρίσης. Παρακαλούμε να προσευχηθείτε όλοι για την ανάπαυση της ψυχής του».
ΠΗΓΗ: larissanet.gr