Ελλάδα

Φρίκη στο Ρέθυμνο: Η θάλασσα ξέβρασε διαμελισμένο πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Δεν μπορούσε καν να διακριθεί αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα. Έρευνες από την αστυνομία και το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Συναγερμός σήμανε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (6/7) στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, καθώς εντοπίστηκε πτώμα σε παραλία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ekriti.gr, λουόμενοι που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία της Eπισκοπής ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα: Η θάλασσα είχε ξεβράσει ένα ανθρώπινο πτώμα.

Το σημείο αποκλείστηκε από Λιμενικούς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του κρητικού μέσου, το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση και λείπουν κάποια μέλη.

Ως εκ τούτου δεν μπορεί να διακριθεί αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου διενεργείται προανάκριση ενώ την ίδια ώρα, σε συνεργασία με την αστυνομία, εξετάζονται και πιθανές δηλωμένες εξαφανίσεις προκειμένου οι αρχές να φτάσουν στη λύση της ταυτότητας του πτώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πιγκουίνοι σε ενυδρείο «σνομπάρουν» τη φθηνότερη τροφή
«Χιονοστιβάδα» με 17 παραιτήσεις: Καταρρέει ο Τζόνσον - Η διαδικασία για την επιλογή του διαδόχου
Chevron Right