Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου

Άστατος ο καιρός σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου, σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα έχει νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

 

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές κατά τη διάρκεια της νύχτας στα δυτικά και βόρεια.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές από τις απογευματινές ώρες στη δυτική και πιθανώς την κεντρική Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά αρχικά στην Πελοπόνησσο, από το βράδυ στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά και αργότερα στις Σποράδες και την κεντρική και βόρεια Εύβοια.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές από το απόγευμα κυρίως στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το βράδυ σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Από βόρειες και στα Δωδεκάνησα από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τροχαίο το πρωί στην κάθοδο της Αθηνών - Λαμίας, ουρά χιλιομέτρων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων Τρίτη 16 Ιουλίου
Chevron Right