Ελλάδα

Σκόπελος: Στον αγνοούμενο μοναχό από το Άγιο Ορος ανήκει η σορός που εντοπίστηκε

Αναγνωρίστηκε η σορός που βρέθηκε σε παραλία της Σκοπέλου, την περασμένη Τρίτη. Πρόκειται για τον 58χρονο μοναχό που αγνοείται από τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ είχε πάει για ψάρεμα.

Επιβεβαιώθηκε, τελικά, η άποψη των Λιμενικών Αρχών σχετικά με τη σορό που βρέθηκε την περασμένη Τρίτη, 11/1, σε παραλία του Σκοπέλου.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον 58χρονο μοναχό, που αγνοείται από τις 22 Δεκεμβρίου, όταν είχε πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους. Η σορός είχε μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας και αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του.

Ο 58χρονος μοναχός είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 20/12/21 στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και έκτοτε αγνοείται. Σημειώνεται ότι η λέμβος του άτυχου μοναχού είχε εντοπιστεί χωρίς τον ίδιο μετά από έρευνες των λιμενικών Αρχών στον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τζώρτζης Μονογυιός: Νέα στοιχεία για το τροχαίο με τη Ferrari
Θερμοκρασίες ρεκόρ στην Αυστραλία - Ο υδράργυρος έδειξε 50,7 βαθμούς Κελσίου
Chevron Right