Ελλάδα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Φραστικό επεισόδιο μετά την απολογία Πατέλη – Αύριο η απολογία Ρουπακιά

Δίκη Χρ. Αυγής: Φραστικό επεισόδιο εκτός δικαστηρίου μετά την απολογία Πατέλη – Απολογείται αύριο ο Γιώργος Ρουπακιάς.

 

Ένταση σημειώθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του πυρηνάρχη Νίκαιας Γιώργου Πατέλη στη δίκη της Χρυσής Αυγής και τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης, που διεξήχθη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ της οικογένειας και φίλων του Παύλου Φύσσα και κατηγορουμένων και συνηγόρων τους λίγα μέτρα από την είσοδο της ειδικά διαμορφωμένης αίθουσας.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης, τη στιγμή που αποχωρούσαν οι κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι τους, ανάμεσά τους ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά και ο κατηγορούμενος για συνέργεια στη δολοφονία του μουσικού Αναστάσιος Μιχάλαρος, δίπλα από τους οικείους του Φύσσα που είχαν ήδη βγει από την αίθουσα, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους η οποία, ωστόσο, έληξε σύντομα με την παρέμβαση ψυχραιμότερων.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στην αίθουσα του Εφετείου οπότε και αναμένεται να απολογηθεί ο Γιώργος Ρουπακιάς.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Πατέλης βγάζει «λάδι» τον Λαγό και «καίει» τον Ρουπακιά

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ο Βέρντε
Πολάκης προς «μακεδονομάχους»: Ζείτε μωρέ;
Chevron Right