Διπλός συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Κυριακής (10/&) στην Πυροσβεστική για δύο διαφορετικές φωτιές σε περιοχές της Ηλείας.
Το ένα μέτωπο καίει χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα στο δημοτικό στάδιο του Πύργου, κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να κινδυνεύουν σπίτια.
Στην πυρκαγιά στον Πύργο, επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 ελικόπτερα.
Η δεύτερη φωτιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση στη Σπιάντζα.
Στην πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στον Πύργο Ηλείας, επιχειρούν 43 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα και 2 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 10, 2022
Στην περιοχή της Σπιάντζας έχουν σπεύσει 19 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 3 οχήματα. Παράλληλα πραγματοποιούν εναέριες ρίψεις 2 αεροσκάφη.